Agenda

If you’ve been to SharePoint Saturday New England, you know the general format. For Teams Thursday New England, we have 28 sessions spread across 4 tracks:

  • Soft skills – culture, strategy, business value, adoption, etc.
  • IT Pro – governance, management, administration, migration, security, compliance, etc.
  • Developer – bots, tabs, connectors, Power Platform, etc.
  • 101 sessions – tips, tricks, feature overview, training, customer stories, etc.

We also have an opening keynote with Chris Bortlik and a Customer Immersion Experience (CIE) track (2 sessions x 2 different times), brought to us by BrainStorm.

Plus, the requisite networking event to follow: TeamsToast!

Wednesday, 6/3/2020

All Adams Washington Jefferson Monroe Bretton Woods Cranmore Cannon Jay Peak

8:00am

All
8:00 AM — 30 min

Sign In / Continental Breakfast

8:30am

All
8:30 AM — 30 min

Kick Off

9:00am

10:15am

All
10:15 AM — 15 min

Break

10:30am

Adams
10:30 AM — 75 min

Everyday governance and etiquette in Microsoft Teams

  • All
  • 101 sessions – tips, tricks, feature overview, training, customer stories, etc.
Washington
10:30 AM — 75 min

Show me the money, Teams!

  • All
  • Soft skills – culture, strategy, business value, adoption, etc.
Jefferson
10:30 AM — 75 min

Mind the Gap: Bridging Teams and SharePoint

  • Intermediate
  • 101 sessions – tips, tricks, feature overview, training, customer stories, etc.
Monroe
10:30 AM — 75 min

Unleash The Power of Intelligent Collaboration With Microsoft Teams

  • Intermediate
  • IT Pro – governance, management, administration, migration, security, compliance, etc.
Bretton Woods
10:30 AM — 75 min

Create an Alexa Skill that dictates Posts from a Team conversation

  • All
  • Developer – bots, tabs, connectors, Power Platform, etc.
Cranmore
10:30 AM — 75 min

CIE: Seamless Collaboration with Microsoft Teams (Session 1)

  • Intermediate
  • Customer Immersion Experience (CIE)
Cannon
10:30 AM — 75 min

Lights! Camera! Broadcast!

  • All
  • 101 sessions – tips, tricks, feature overview, training, customer stories, etc.
Jay Peak
10:30 AM — 75 min

Maximizing your interpersonal charm via technology to build team trust

  • All
  • Soft skills – culture, strategy, business value, adoption, etc.

11:45am

All
11:45 AM — 60 min

Lunch

12:00pm

12:45pm

Adams
12:45 PM — 75 min

Teams Organizational Change Management

  • All
  • 101 sessions – tips, tricks, feature overview, training, customer stories, etc.
Washington
12:45 PM — 75 min

Preparing for Project Cortex and Teams

  • Intermediate
  • Soft skills – culture, strategy, business value, adoption, etc.
Jefferson
12:45 PM — 75 min

Teams Applications: The Art of the Possible

  • Intermediate
  • Developer – bots, tabs, connectors, Power Platform, etc.
Monroe
12:45 PM — 75 min

Rolling out Microsoft Teams in an Enterprise

  • Intermediate
  • IT Pro – governance, management, administration, migration, security, compliance, etc.
Bretton Woods
12:45 PM — 75 min

How to get the most out of Teams and get your Users to Adopt

  • Intermediate
  • Soft skills – culture, strategy, business value, adoption, etc.
Cranmore
12:45 PM — 75 min

CIE: Enabling Real-time Collaboration for Cross-functional Teams (Session 1)

  • Intermediate
  • Customer Immersion Experience (CIE)
Cannon
12:45 PM — 75 min

Slack to Teams…Yes you can, we did!

  • All
  • IT Pro – governance, management, administration, migration, security, compliance, etc.
Jay Peak
12:45 PM — 75 min

Microsoft Teams Public and Private Channels

  • Intermediate
  • IT Pro – governance, management, administration, migration, security, compliance, etc.

2:00pm

All
2:00 PM — 15 min

Break

2:15pm

Adams
2:15 PM — 75 min

Microsoft Teams, Office 365 Groups, SharePoint, Yammer…What Should I Use, and When?

  • Intermediate
  • 101 sessions – tips, tricks, feature overview, training, customer stories, etc.
Washington
2:15 PM — 75 min

Use Case: Using Teams & O365 for day-to-day account management

  • Intermediate
  • Soft skills – culture, strategy, business value, adoption, etc.
Jefferson
2:15 PM — 75 min

Welcome to the Virtual Assistant Template + Teams

  • Intermediate
  • Developer – bots, tabs, connectors, Power Platform, etc.
Monroe
2:15 PM — 75 min

Teams Governance Blueprint & Ongoing Improvement

  • Intermediate
  • IT Pro – governance, management, administration, migration, security, compliance, etc.
Bretton Woods
2:15 PM — 75 min

Modern Teamwork – Transforming the Way you Work Using Teams

  • All
  • 101 sessions – tips, tricks, feature overview, training, customer stories, etc.
Cranmore
2:15 PM — 75 min

CIE: Seamless Collaboration with Microsoft Teams (Session 2)

  • Intermediate
  • Customer Immersion Experience (CIE)
Cannon
2:15 PM — 75 min

Leveraging Teams for More Effective Project Management

  • Intermediate
  • 101 sessions – tips, tricks, feature overview, training, customer stories, etc.
Jay Peak
2:15 PM — 75 min

Teams Security and Compliance

  • Intermediate
  • IT Pro – governance, management, administration, migration, security, compliance, etc.

3:30pm

All
3:30 PM — 15 min

Break

3:45pm

Adams
3:45 PM — 75 min

Build A Customer Obsessed Account Team

  • Intermediate
  • 101 sessions – tips, tricks, feature overview, training, customer stories, etc.
Washington
3:45 PM — 75 min

Developing a High-Performance Management Team

  • Advanced
  • Soft skills – culture, strategy, business value, adoption, etc.
Jefferson
3:45 PM — 75 min

Low-Code Cloud App Development and App Modernization

  • Advanced
  • Developer – bots, tabs, connectors, Power Platform, etc.
Monroe
3:45 PM — 75 min

M365 Security and Compliance for Teams Data

  • Expert
  • IT Pro – governance, management, administration, migration, security, compliance, etc.
Bretton Woods
3:45 PM — 75 min

Teams Enablement

  • Expert
  • IT Pro – governance, management, administration, migration, security, compliance, etc.
Cranmore
3:45 PM — 75 min

CIE: Enabling Real-time Collaboration for Cross-functional Teams (Session 2)

  • Intermediate
  • Customer Immersion Experience (CIE)
Cannon
3:45 PM — 75 min

Teams + Power Platform + SharePoint: Streamline business operations with a OneMicrosoft architecture

  • Advanced
  • Developer – bots, tabs, connectors, Power Platform, etc.
Jay Peak
3:45 PM — 75 min

Microsoft Teams as WorkOS

  • Advanced
  • Developer – bots, tabs, connectors, Power Platform, etc.

5:00pm

All
5:00 PM — 30 min

Raffle

5:30pm

All
5:30 PM — 90 min

TeamsToast

Call for Speakers powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter